Welkom!

HOME  |  OCCASIONS  |  AUTO IMPORT SERVICE  |  TUNING  |  CONTACT

 

Waarom een auto uit Duitsland


Er zitten een aantal specifieke voordelen aan het kopen van een Duitse auto. Een van de grootste voordelen is de gunstige prijs, dit kan u honderden tot enkele duizenden euro’s schelen . De prijs is laag, echter ook het aanbod van auto’s is zeer geschikt. Er rijden in Duitsland nu eenmaal veel auto’s rond die populair zijn bij Nederlanders. Daarnaast hebben ze meestal ook nog een lage kilometerstand, worden ze goed onderhouden en zijn ze standaard rijk uitgerust met zaken die in Nederland onder opties vallen.


Ons aanbod

Wij werken samen met autobedrijf Eurostar en Autohaus Excellence Cars uit Duitsland. Het aanbod van deze bedrijven is enorm en de prijzen zijn gunstig. U kunt hiervan profiteren. Op de website van autobedrijf Eurostar vindt u het aanbod. Heeft u een geschikte auto gevonden dan kunnen wij de aankoop voor u regelen. Bel ons als u een auto gevonden heeft of wilt dat wij samen met u zoeken naar een geschikte occasion.


Auto inruilen

Omdat u de auto via Auto Service W&J koopt is het ook mogelijk om een auto in te ruilen. Zelf uw auto verkopen is dus niet nodig. Bel ons voor de inruilprijs.


Garantie

Als u een auto via Auto Service W&J koopt kunnen wij in veel gevallen BOVAG garantie geven. U bent dan verzekerd van een goede aankoop.

Auto Service W&J is een RDW erkend autobedrijf. Meer informatie is te vinden op www.rdw.nl

Stuur mij e-mail