Welkom!

HOME  |  OCCASIONS  |  AUTO IMPORT SERVICE  |  TUNING  |  CONTACT

 

Ventura diesel tuning


Merkbaar meer vermogen

Ventura diesel tuning levert een kleine intelligente digitale Chiptuningmodule vaak powerbox genoemd, eigenlijk is ons product een (microcomputer), die d.m.v. originele fabriekstekkers wordt bijgeplaatst aan de regelelektronica van de ECU (het motormanagement).Met deze digitale Chiptuningmodule / Powerbox kan de brandstof inspuitingdata geoptimaliseerd worden en de electronisch geregelde turbodruk worden aangepast en verhoogd. De diesel wordt fijner vernevelt en exact gedoseerd ingespoten met als resultaat meer vermogen en minder brandstofverbruik.

Tot 10% minder brandstofverbruik

Dankzij onze nieuwste revolutionaire techniek,> selfscanning < leest de tuning module zichzelf in, dit is bij de moderne diesel auto's met roetfilter absoluut noodzakelijk om storingen (de regeneratie van uw roetfilter werkt dan niet meer) te voorkomen. ons Ventura product heeft hier totaal geen last van het resultaat : een effectievere verbranding wat een hoger rendement uit dezelfde hoeveelheid diesel brandstof opleverd. Dit levert meer vermogen en koppel op om soepeler te kunnen accelereren en een besparing op het brandstofverbruik tot 10 % bij dezelfde rijstijl.


Gratis gemonteerd

Bij Auto Service W&J wordt bij aanschaf de module gratis gemonteerd. Stuur een mailtje met uw kenteken en ontvang direct een prijsopgave voor het tunen van uw auto.

Auto Service W&J is een RDW erkend autobedrijf. Meer informatie is te vinden op www.rdw.nl

Stuur mij e-mail