Welkom!

HOME  |  OCCASIONS  |  AUTO IMPORT SERVICE  |  TUNING  |  CONTACT

 

Welkom bij Auto Service W&J


N. Welkom op de website van Auto Service W&J. Een jong bedrijf met een schat aan ervaring. Auto Service W&J is een garage voor alle merken auto's, met een specialisatie in Mercedes.


Wij staan garant voor snelle en betrouwbare service. Onze moderne apparatuur en ruime praktijkervaring zorgen er voor dat u een tevreden autorijder bent... én blijft! In onze nieuwe en modern uitgeruste werkplaats in Beek, gemeente Montferland, kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van APK, reparatie en onderhoud van uw auto.


Occasionaanbod

Naast een volledige service voor uw auto heeft Auto Service W&J regelmatig een aantal aantrekkelijk geprijsde occasions op voorraad. Op deze website kunt u onze actuele voorraad bekijken. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Inbouw

Bij Auto Service W&J kunt u uiteraard ook terecht voor het inbouwen van diverse apparatuur. Wij hebben een ruime ervaring op het gebied van geluidsinstallaties, alarm- en navigatiesystemen. Maar ook voor het inbouwen van, bijvoorbeeld, cruise-control bent u bij ons aan het juiste adres.


Kortom

U bent op zoek naar een betrouwbare autogarage die service en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan? Wij heten u van harte welkom! De koffie wordt vers gezet.

Auto Service W&J is een RDW erkend autobedrijf. Meer informatie is te vinden op www.rdw.nl

Stuur ons een e-mail